Namn

Tillägg på namnlistan;

Melissa

Åkpåse

Precis beställt en superfin åkpåse som jag blev väldigt kär i.
Det blev en Lodger Bunker och den ser ut såhär;
Det som är så bra med denna är att det är två lager och eftersom lilltjejen kommer i februari kommer det ju inte vara vinter så länge så då är det så bra att man kan ta bort innerlagret så att det inte blir för varmt för henne.
Känns ju lite onödigt att köpa en supervarm som sedan kommer bli för varm efter 2 månader. Och sen är den ju förjäkla snygg och söt också så det är ju ett extra plus ;)
Med kampanjpris och en rabattkod blev den vår för 845 kronor!

Igår

Jag och magen igår! :) Är såå lycklig och känner mig så fin i min mage haha!

smakprov på vår hall

Idag har vi köpt lite inredning till vår nymålade hall, här kommer två små smakprov på hur det nu ser ut;

Magbild

Nu börjar det hända grejer med magen, den växer så den knakar!!
Vecka 21 (20+2)
Haha naveln ser helt skev ut, stog lite snett tror jag :)

flicknamnnamn

Vilket namn är finast?
Noelia
Lea
Leia
Alicia
Elvira
Isabell
Isabella
Nelly
Nellie
Valencia
Joline
Joy

spjälsäng

Idag var jag och Tommy iväg och köpte en spjälsäng. Jag blev kär i spjälsängen Hensvik från Ikea direkt men tyvärr var den slut på Ikea överallt och när den äntligen kom tillbaka till Ikea hade dom gjort om den så att man inte kan ta bort ena sidan som jag verkligen vill kunna göra. Just därför har jag tittat runt på blocket rätt mycket och idag var vi iväg och köpte exakt en sådan som vi vill ha. Den är knappt använd och för 500 kronor fick med med madrass, bäddmadrass och spjälskydd, det var inte heller knappt använt så det var ju superbra.
Det kanske är rätt tidigt att köpa spjälsäng i vecka 19 men jag tänkte ändå, varför inte? Nu har vi ju den och behöver inte tänka mer på att köpa en säng. Eftersom den inte säljs längre så tänkte jag också att fler börjar kolla efter den gamla modellen på blocket och att det tar slut även där och det vore ju inte bra när man bestämt sig för vilken man vill ha.
Såhär ser den ut. Man kan som sagt ta bort ena långsidan och man kan även flytta "liggdelen" så att den är ännu längre ner, det är bra när bebis blir större så att hon själv kan kliva i och ur.  Visst är den fin? :)

Kärlek

Älskar min Tommy så mycket, är så lycklig med honom och är så otroligt glad över att jag hittat honom. Jag må vara 20 och naiv men för tillfället känns det som att jag hittat mannen i mitt liv och efter över 3 år tillsammans är blir jag bara med kär för varje dag. 
Det spelar ingen roll hur det är mellan oss om 5 år, just nu är jag som lyckligast någonsin och jag älskar honom NU och det kommer alltid att betyda något även om det tar slut någon gång.

RSS 2.0