Lördag

Sitter i bilen på väg in mot stan där vi ska strosa och kika lite i affärer. Jag är ute efter en ny sufflett och sittdyna till vagnen och Tommy vill kolla i fiskeaffärer. Det är väldigt sällan jag, och speciellt Tommy är inne i stan för att kolla så det ska bli mysigt!


Godmorgon

Ligger i sängen med en pigg bebis sen ett tag tillbaka. Hon ligger på mage och försöker komma framåt. Hon sparkar och kämpar med hon förstår inte att man måste använda armarna och överkroppen så framåt, det kommer hon inte. Natten var inget vidare, såsom de flesta nätter. Påminnelse till mig själv - Lägg tillbaka henne i sin säng efter att hon tuttat på natten!!!! Att samsova gör att vi bara sover sämre. Dagen är än så länge oplanerad så vi får helt enkelt se vad som händer. Har ingen ny bild att bjuda på då det är för mörkt att ta bild så bjuder på en gammal bild! Där var hon minsann inte gammal!!


senaste tiden

Hejsan! Förlåt för att jag inte skrivit något men har helt enkelt inte haft tid och lust. Sååå, vad har hänt sen sist??                                                                                                                                                         Vi har köpt en systemkamera som tar så himla fina bilder.                            Melissa har fått doppa fötterna i sjön och det var mysigt tyckte hon         Vi har varit ute i skärgården på Harö över natten och fiskat och haft det mys           Melissa har åkt båt för första gången och hon skrattade jättemycket, speciellt när det guppade, det tyckte hon var skojjsigt.
 
 Vi har ökat upp hennes smakportioner lite då hon inte går upp i vikt tillräckligt,
 
Melissa har lärt sig att sitta, hon har börjat "prata" och säga ordliknande ljud så som vavava, mamama, dadada
 
Vi har varit i Tranemo i en vecka med Erica och hennes lilla underbara familj
 
 
 
Och hon förgyller våra dagar varendaste liten sekund <3
 
 
 
 
 
 
 
 

En mammas kärlek

Till Melissa
 
Min vackra skatt, att kärlek fanns visste jag redan innan du fanns. Men att man kan känna kärlek så här oerhört, ofantligt starkt var något jag aldrig skulle kunna föreställa mig. Du är utan tvekan det finaste och mest värdefulla jag har. Jag kommer ALLTID att älska dig och jag gör allt för dig. Min dotter, min underbara dotter. Jag är så stolt över dig, över allt du gör. Jag kommer vara så stolt över alla dina små framsteg som du kommer göra i ditt liv, dina första ord, dina första steg, din första dag på förskolan, din första skoldag. Likaså som jag känner kärleken i mitt hjärta när du tittar på mig och skrattskriker på ditt underbara sätt. Det är så härligt att få lära känna dig, din person. För visst är du det, en alldeles egen person, en människa, som jag och din pappa har skapat alldeles själva. Och vi är så glada, ja det kan inte gå att beskriva med ord hur glada vi är att det var just DU som kom till oss, för vad vore livet utan dig? Vad gjorde vi innan du fanns? Vad levde vi för innan du fanns i våra liv? Äntligen har livet fått sig en mening.
 
Du är det första jag ser när jag vaknar på morgonen och det sista jag ser innan jag somnar. Det spelar ingen roll hur trött jag än är, hur lite sömn jag fått, för när jag ser dig, ditt leende och dina små busögon, är det som att tusen solar strålar igenom min kropp och jag blir hel igen. 
 
Du utvecklas så varje dag, varje dag händer det något nytt, ikväll har du precis börjat smacka med läpparna och göra smackljud, oj så stolt du blir när du åstakommer ljud, likaså som du den senaste veckan börjat skratta och busa i vagnen, du förstår verkligen när man busar med dig och du älskar det. Du älskar också att stå upp, att dra dig upp från liggandes till ståendes med hjälp av mina händer. Så stolt du blir när du kommer upp i ståendes position, man ser det i dina ögon. Nu ska du även ha allt du ser, leksakerna är inte lika roliga längre utan när du sitter i knät vill du numera ha allt som finns på bordet, allt du egentligen inte borde leka med. Du sträcker dina små händer efter det, och kämpar med hela din lilla kropp för att komma fram till ditt mål. Min beslutsamma flicka. Lite mat har du fått smaka på, och du älskar allt. Du gapar när du ser att skeden kommer nära och sväljer ner det mesta, sen smaskar du och gör ljud, tycka-om-ljud. Sedan vill du ta tag i skeden och stoppa in den i munnen själv, äta själv vill du göra minsann. Så duktig är du
 
Jag kan hålla på i all oändlighet, men jag kommer aldrig att kunna förklara kärleken jag känner till dig med ord, men jag tror det inte behövs, för jag vet att en mammas kärlek, är något bara vi mammor vet om, och du behöver nog ingen beskrivning, för när du växer upp, kanske du får barn själv någon dag, och DÅ kommer du veta hur mycket jag älskar dig. Min fina, underbara dotter. 
 
Mamma och pappa ÄLSKAR dig!!!!
 

Chockad mamma

Alltså jag är i chock, Melissa som vanligvis sover MAX 45 minuter i sträck på dagen har sovit i snart 1 ½ timma. Chockad men glad mamma som har kunnat slappa i soffan hela förmiddagen. :) Men bara för att jag skriver det här lär hon väl vakna haha...

Sol

Idag ska det bli soool och jag vill inget hellre än att gå ut och lägga mig på en filt och sola! Ska försöka ragga med mig någon som vill göra mig och Melissa sällskap :) :)

vill ha

Vill haaaa.
 
Fast vi ska till ullared om någon vecka, finns liknanade gardiner där mån tro?
 
 
 

RSS 2.0