Melissa säger Hej

Nu när vi ändå håller på.
Melissa säger hej

att rulla från rygg till mage

Såhär arg bli Melissa när hon inte kan rulla från rygg till mage. Hon är såå nära men hon orkar inte riktigt den allra sista biten. Tror nog att hon kommer lyckas vilken dag som helst nu. Hon vill ju så gärna och hon kämpar verkligen!
Sötunge!!

Torsdag

Både igår och idag har jag haft feber och mått riktigt dåligt, idag är värre än igår. Typiskt när det enda jag egentligen vill göra är att vara ute i vårvädret och röra på fläsket. Det är inte heller roligt att må såhär när man har en liten lillfis att ta hand om. Så vi är sängliggandes och jag försöker underhålla Melissa så gott det går. I skrivandes läge ligger hon i sitt nest bredvid mig och garvar åt sig själv. Hon somnade i min famn vid amning men så fort jag la ner henne så vaknade hon, så nu håller jag tummarna på att hon ska somna om. Tveksamt...Hon ligger bara och kollar runt i rummet och verkar underhålla sig själv ganska bra, men så länge hon inte gnäller kan hon väl få ligga där? Känner mig så elak som inte underhåller henne hela tiden ju..

Är glad att Tommy jobbar halvdag imorgon så kan han avlasta mig lite så jag kan få vila mig så mycket jag bara kan. Vill ju bli frisk till helgen ju, inte för att vi har något speciellt planerat men något skojj vill man ju hitta på.
Skön min, haha! Tagen för några veckor sedan av fina Erica

Tisdag

Idag har min fina mamma varit och hälsat på oss, mys! Vi har busat med Melissa, druckit kaffe och vi tog också en promenad ner till centrum för en lunch. Nu har hon precis gått och Melissa ligger fortfarande och sover i vagnen.
Idag har hon haft en riktig sovdag, igår var hon nästan vaken hela dagen. Sjukt hur det kan vara så olika. Nätterna är dock nästan likadana varje natt nu. Hon somnar vid åtta, vaknar vid 1-2 och äter lite, sen vaknar hon vid 4-5 igen och sen är det morgon mellan 7-8.30. Sedan är hon vaken dryga timmen innan hon blir trött och vill sova igen. Och från denna tid brukar det vara väldigt olika. Antingen sover hon läänge, upp till 3 timmar eller så blir det bara en kortis. Men som sagt så har hon haft en riktig sovdag idag så imorgon blir nog en vakendag.
Imorgon ska jag och fina Erica träffas för en promenad inne i stan med våra fina barn om vädret tillåter. Det ska bli jätteroligt!
Vi har stora planer på att köpa tomt och bygga hus, jag tippar på att allt är helt bestämt om några veckor. Vi har hittat en jättefin tomt till ett superpris men det är väldigt bråttom att köpa den då det är många som är intresserade. Så om någon vecka är det nog bestämt hur vi skall göra. Spännande!





Lycka är att vara din mamma ♥




dagen

Har äntligen tagit tummen ur röven och beställt bilder att framkalla, har tänkt att sätta in bilder i en pärm då det är roligare än att ha på datorn. Då kan man också vara säker på att bilderna inte försvinner om datorn går sönder eller något. Vi var på ikea igår och köpte lite inredning och bland annat köpte jag några ramar och en tavellist som jag tänkt att sätta upp lite fina bilder också. Så nu ska hemmet bli lite personligt med fina bilder på vår älskade dotter.
Bland annat denna bild beställde jag i en större variant som jag ska ha uppsatt på tavellist. Bilden är tagen av Erica :)
Och denna har min älskling Tommy fotat :)

utveckling

Melissa har precis upptäckt att händerna kan ta tag i saker, så när hon ligger i gymmet ser man verkligen hur hon kämpar för att greppa tag i sakerna som dinglar. Jag kan se hur glad hon blir när hon väl lyckas och hela kroppen sprattlar när hon fått tag i något. Jag kan även se koncentrationen i hennes ögon när hon försöker. Än är det lite svårt för henne att koordinera sina rörelser men hon kämpar på. Vår duktiga, fina tjej!

Älsk

Mammas trollunge!


Onsdag

Sitter på bussen på väg till Farsta för att träffa mamma, Erica och Alexander. Mina favvisar❤ Är så glad idag, kan det bero på det fina vädret mån tro? En underbar dag nalkas idag iallafall:)


Kärlek

Kärleken till sitt barn är Verkligen det vackraste och finaste i världen. Att få se hennes nyvakna ansiktsuttryck när hon somnat vid bröstet och jag flyttar henne, hennes fantastiska leende hon ger mig när hon ser mig på morgonen, hennes små skrik och babbel när hon svarar på tilltal, hennes lukt. Jag tror aldrig jag känt en godare doft. Känslan när hon somnat i ens famn, hennes nyfikna ögon när man går runt med henne och hon får upptäcka världen på sitt alldeles egna sätt. Jag älskar dig Melissa!


Magen efter förlossning

Magen 7 veckor efter förlossningen


RSS 2.0