Tisdag

Idag har min fina mamma varit och hälsat på oss, mys! Vi har busat med Melissa, druckit kaffe och vi tog också en promenad ner till centrum för en lunch. Nu har hon precis gått och Melissa ligger fortfarande och sover i vagnen.
Idag har hon haft en riktig sovdag, igår var hon nästan vaken hela dagen. Sjukt hur det kan vara så olika. Nätterna är dock nästan likadana varje natt nu. Hon somnar vid åtta, vaknar vid 1-2 och äter lite, sen vaknar hon vid 4-5 igen och sen är det morgon mellan 7-8.30. Sedan är hon vaken dryga timmen innan hon blir trött och vill sova igen. Och från denna tid brukar det vara väldigt olika. Antingen sover hon läänge, upp till 3 timmar eller så blir det bara en kortis. Men som sagt så har hon haft en riktig sovdag idag så imorgon blir nog en vakendag.
Imorgon ska jag och fina Erica träffas för en promenad inne i stan med våra fina barn om vädret tillåter. Det ska bli jätteroligt!
Vi har stora planer på att köpa tomt och bygga hus, jag tippar på att allt är helt bestämt om några veckor. Vi har hittat en jättefin tomt till ett superpris men det är väldigt bråttom att köpa den då det är många som är intresserade. Så om någon vecka är det nog bestämt hur vi skall göra. Spännande!





Lycka är att vara din mamma ♥




Kommentarer
Postat av: Moster Erika

Åh vad ni e vackra båda två. Saknar er men Nikita kommer ju snart ner till er

2012-04-25 @ 13:05:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0