Pussel

Vi har köpt ett pussel på 2000 bitar. Det är stort...


önskelista

Det här är våran julklapps önskelista  :D
Älskar verkligen Babybjörn och Rätt Start, mina favoritmärken!
https://lekmer.se/min-onskelista/?WishList=258e0d71-d210-454b-b9ec-7b0dde121e81

bild på babyskyddet

Detta är babyskyddet vi köpte, är väldigt nöjd då vi bestämde oss ganska tidigt för att det skulle bli Brio Primo. Ett väldigt smidigt och lätt babyskydd som har fått väldigt bra betyg. Vi köpte det faktiskt begagnat av en familj här i Huddinge för 500 kronor. Med babyskyddet ingick bas och isofix och det är det som är under själva skyddet på bilden. Det är därför den ser så stor och klumpig ut på bilden men basen är alltså det som man fäster i bilen så att man sedan bara klickar i babyskyddet i, så slipper man hålla på med bälten och sådant varje gång man ska sätta i skyddet i bilen.
Jag kunde inte låta bli att hänga på gosedjuret som jag fick i Liberos paket man fick på Underbara Barn mässan, fint va? :)



Babyskydd

Nu har vi varit iväg och köpt babyskydd. Det blev Brio Primo med bas, känns jättebra att ha det inköpet klart. Nu har vi de stora inköpen klara, spjälsäng, sköthörnan är fixad, vagn och babyskydd. De lite mindre inköpen så som babysitter, bärsele, babygym med mera kommer vi önska oss i jul av nära och kära. Nu är vi på väg hem till Tommys föräldrar på fika. Tar bild på babyskyddet och visar hur det ser ut sen. :)


3D Ultraljud

Glömde säga att vi har bokat 3D ultraljud nu! Har varit väldigt velig angående detta men vi bestämde oss för att göra det ändå. Så får vi veta ännu mer säkert om det verkligen är en flicka som gömmer sig där inne, och så får se henne igen! Spännande. Den 22 November blir det och jag läängtar! Försöker sätta upp milstolpar på vägen så känns inte Februari så oändligt långt borta, så nästa milstolpe är 22 November. Sen är det Jul som blir nästa milstolpe och sen är det ju bara Januari kvar då jag kommer vara ledig hela månaden fram tills bebis väljer att titta ut. Om man tänker så så är det ju inte alls lång tid kvar tills Februari :)

Magen

Vecka 27 (26+1)


Storbesök

Vi har storbesök av grannkatten. Mys! Haha


Jobba

Nu ska jag åka till jobbet:)


jag har en händig man

Vill bara poängtera att det är min underbara sambo Tommy som fixat med bänkskivan ifall han skulle läsa detta ;) Min händiga man är vad du är! :) Puss

Sköthörnan

Titta vilken fin sköthörna det blev till vår älskling! Tror dock att jag vill köpa en annan skötbädd då denna har tyg på(avtagbart iof) och jag vill helst ha en yta som man kan torka av, blir mer hygieniskt då tycker jag. Nu köpte vi dock fyra stycken av dessa avtagbara tyger så man kan ju byta när det blir smutsigt men jag känner att det blir lättare med en som man bara kan torka av.. Så vi får se hur det blir...Men annars är jag supernöjd!


Ikea

Sitter i bilen på väg till Ikea och Babyland där det blir lite köp till Bebis. Vad underbart väder det är ute idag!


Lördag

Idag är det lördag och ingen är gladare än dag. Bebis har varit helt vild i magen de senaste dagarna, hon gör kullerbyttor verkar det som då sparkarna hela tiden är på olika ställen!
Idag ska jag träffa min käre vän Erica och åka till en affär som säljer saker till bebis. Vi får se om jag kommer hem med något men det lär jag garanterat göra.
Igår var jag och Tommy hos hans föräldrar på middag vilket var supermysigt. Hem fick vi med oss massa kläder till bebis, nyköpta och ärvda. Jättefina var dom!
Nu sitter jag och min fina Tommy i soffan och myser med frukost och sparkar från vår älskling, snart blir det till att organisera allt vi fick igår då jag är ett kontrollfreak och inte klarar av röra haha!
Pusspuss

höstpromenad

Jag och Tommy tog en mysig promenad i solen i söndags. Vädret var på topp och jag passade på att njuta lite extra då man snart kanske inte orkar gå ut och gå på sådana promenader så mycket längre :)

Magbilder

Jag och magen idag vecka 25 (24+5)
Haha på denna bild ser magen verkligen gigantisk ut då bilden är tagen underifrån!

sparkar

Igår den 5 Oktober fick din pappa känna på dina sparkar för första gången! Jag var då i vecka 23 (22+5)
Han tyckte det var jättespännande och blev väldigt glad, jag också! Vill ju inte att du bara ska förgylla mina dagar med dina rörelser utan också din pappas! :)

Magbilder vecka 23

Jag är så glad över att ha mina föräldrar, igår var dom iväg och köpte massa bebiskläder och lite annat nödvändigt och allt var sååå fint!! Längtar tills lilltjejen är ute och jag får klä henne i alla vackra kläder jag fått och köpt.
Jag har fått hem åkpåsen som jag beställde och den var fin som väntat.
Jag känner också ääääntligen sparkar och det är så mysigt, det känns inte utåt än så Tommy får snällt vänta i några veckor till men jag känner puffar och sparkar varje dag nu och jag älskar känslan av det!
Nästa steg blir till att köpa babyskydd och vi har bestämt oss för att köpa Brio Primo, hoppas att det är rätt babyskydd för oss men det tror jag.
Det är ju så väldigt mycket saker som man måste köpa men eftersom vi har en jul innan bebis kommer och födelsedagar så kan vi ju önska oss väldigt mycket också så det är lite svårt då man inte vet vad man ska önska sig och vad man ska köpa själva men det kommer väl naturligt på vägen också.

Idag har jag tagit lite magbilder och nu syns det verkligen att jag är gravid. Min mage är väldigt spetsig och utåtstående haha :)
Vecka 23 (22+2)

krämpor och lycka

Det var ett tag sedan jag skrev, är riktigt lat och finner aldrig orken till att skriva något men nu har jag så tråkigt så då tog jag tid till att skriva!
Jag mår väldigt bra och det stämmer när folk säger att det nu är dom bästa veckorna under hela graviditeten. Magen är stor, men inte otymplig. Den syns för omgivningen och är riktigt mysig men det är inte jobbigt än så länge att ha magen då den inte är allt för stor.
Min foglossning som jag haft förut försvann och jag hade inte alls ont i över två veckor men nu fruktar jag lite för att den har kommit tillbaka vilket är lite synd. Men vad ska man göra, det blir till att ringa sjukgymnasten imorgon för att förhoppningsvis få komma dit och få lite information. En annan jobbig sak med graviditeten är att min höft pirrar, det känns som kolsyra i höften och det är sjukt jobbigt. Speciellt när jag ska sova då det är näst intill olidligt då det är värre när man ligger still. Jag tror att det är en nerv som är i kläm för jag har knappt någon känsel när jag rör vid höften.
Nu känns det som att jag bara klagar men jag mår faktiskt otroligt bra, förutom dessa krämpor men det hör ju till lite så jag är glad ändå. Glad över att det är ett liv som växer inuti mig. Ett barn, MITT barn!! Min lilla vackra dotter!
Tanken av att jag ska bli mamma är skrämmande, skrämmande bra och det känns så väldigt rätt.

RSS 2.0