Sjukling

Har en liten sjukling här hemma, tror det kanske kan vara tänder på G. Hög feber, supergnällig, ledsen och trött :( Tycker mig kunna se en liten vit prick på överkäken så vi får se om det spricker fram någon tand så småningom. Annars vet jag inte vad det är, varken jag eller Tommy är sjuka/har varit sjuka... Stackars lilla Melissa ♥  
 
Hur länge är "normalt" att ha feber? Vi är inne på tredje dagen nu...

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Hur hög feber har hon då? Det är vanligt att barn får lite feber när tänder är på G men inte hög. Har hon fått några utslag? Det kan ju vara 3 dagars febern som de små kan få i början, då brukar dom oftast vara prickiga men när Sigge hade det så var han inte det. Åk till närakuten i Huddinge centrum om ni är oroliga. Är hon rosslig eller äter dåligt så tycker jag att ni ska kolla upp det så att det inte är ngt som kräver antibiotika. Hoppas att hon blir kry snabbt :)

Svar: Hon har strax över 39 grader och den blir verkligen inte bättre :( Nej inga utslag än så länge men jag försöker hålla utkik efter det! Ja om hon inte blir bättre åker vi nog imorgon och träffar nån läkare. Som tur är äter hon okej så tror inte hon blir uttorkad, men man blir ju orolig ändå :( Tack så mycket :)
Bebisdags

2012-08-08 @ 09:54:39
Postat av: Satu- med 4 småttingar och gravid

Melissa är en av mina topp favoriter också! =)

Stackarn, hoppas hon kryar på sig! Dom säger att det brukar vara feber i ca. 3 dagar, om hon fortfarande har det på dag 4 så kan du ringa till vårdcentralen?

Krya på*

Kram!

2012-08-13 @ 09:51:28
URL: http://www.mybabydolls.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0