blandat

Både igår och idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Igår blev det en massa städning och tvättning, gick inte utanför dörren på hela dagen förutom när jag skulle slänga soporna. Idag har jag börjat med BB-väskan, jag har gått på en liten promenad då jag hade ångest över att jag bara varit inne hela dagen idag och igår. Det var riktigt skönt med frisk luft.
Jag har även upptäckt ett program som heter En unge i Minuten som jag såg två avsnitt av nu på eftermiddagen. Till det programmet har jag gråtit väldigt mycket, haha.. Jag har även blivit lite mer nervös inför förlossningen då jag inte alls vet vilken slags smärta jag har att vänta mig. Kommer jag att kunna hantera den? Vad gör jag om jag inte klarar av smärtan?

Jag har aldrig gjort mig illa allvarligt, aldrig sytt eller brutit något så jag vet ju inte hur smärttålig jag är. Detta är något som jag funderar på rätt mycket, samtidigt som det skrämmer mig oerhört mycket så är jag även väldigt nyfiken på det. Jag vill uppleva denna smärta, för jag vet att det finaste i livet kommer ur det. Jag vet också att det är den mest naturliga smärtan här i livet men jag kan inte låta bli att bli mer och mer nervös och rädd inför förlossningen varje dag som kommer.
Blandade känslor det där, men jag vet att de flesta känner och tänker som jag och att även det är helt naturligt :)
Till middad idag gjorde jag en Pastagratäng med ost och skinka, och jag bakade även en kladdkaka som nu är inne i ugnen. Ska bli spännande att se hur den blir, jag är ingen bakningsexpert direkt mohaha..
I morse ringde jag till min barnmorskemottagning för att fråga lite om mina utslag jag har på magen som kliar. Har haft dom till och från i några veckor nu och är lite orolig på vad dom kan bero på. Med största sannolighet har dom uppstått pga att magen växer och kanske blir lite irriterad och torr men eftersom jag är så sjukt noggrann med att smörja in den blir jag ändå lite nervös. Så för nån timme sen ringde min barnmorska upp och tyckte jag skulle åka in imorgonbitti med en remiss till huddinge sjukhus för att ge blodprov för att se om levern fungerar som den ska. Så imorgonbitti blir det ett litet äventyr till min BVC och sen till Huddinge sjukhus, känns skönt att kolla upp det även fast det säkert inte är någon fara :)

Kommentarer
Postat av: Veronica

Åh vad härligt det låter, saknar den tiden! Visst gör det ont att föda men i efterhand kommer det va det häftigaste du gjort.

Ang BB-väskan, glöm inte packa ner nåt åt Tommy. Du får mat på förlossningen men det får inte han så frukt o dricka kan va bra. Vi hade även cd-skivor, kortlek o tidningar med. Man kan ju bli kvar där ett tag.

2012-01-11 @ 08:01:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0